A rádió ahol a zene örökké él, visszahozza az ifjúságodat, .

 Rádió   Csoport   Chat   Toplista

Mobil alkalmazások 

Android OS - iOS


Fedezd fel az elmúlt évezred utolsó fél évszázadának legjobb zenéit! Csodálatos, nosztalgikus élmény.
A Regina Old Hits - Régi Slágerek nosztalgia-rádióm, amiben éjjel-nappal szólnak a régi, nagy slágerek. A műsoraomhoz chat falon és a hallgatóim csoportjában szólnak hozzá kedves hallgatók, és szereznek maguknak kellemes időtöltést, szép estét. "A rádió, ahol a zene örökké él, és ami visszahozza az ifjúságodat." Reggelente 06.30-kor Méregtelenítő , könnyű torna André Anikóval. Minden délben a kunágotai római katolikus templom harangja kondul meg. 17.00 Country zene. 17.30 Ritkaságok külünböző korszakokból. 23. 00-23.20-ig Vida Rock Band. 23.20-23.40-ig Heavy metal zene. Minden pénteken 19.30-21.30-ig VDJ Sharkey (Szabó Gábor) összeállítása hallhatü az aktuális, toplistáa mai slágerekből  Minden szombaton 19.30-21.30-ig élő, interaktív adásomat hallhatjátok. Éjfélkor a magyar himnusszal zárom a napot. Közben zenefolyam: zene,zene, zene, a régi idők nagy slágereiből, az 50-es évektől az ezredfordulóig terjedő időszakból. Kedvenc dalotokat is kérhetitek a repertoáromból a rádióm honlapján az útmutatásoknak megfelelően a "Kérés" oldalon. Láthatjátok a rádió zenei kínálatát, az éppen aktuális vagy a már lejátszott dalok előadóját és címét. Kattints a rádióm oldalán a Kapcsolat menüpontra is! Ha jobban szeretnéd megismerni ezt az online rádiót, látogass el,  a rádió megújult honlapjára vagy gőrgess itt tovább, és böngéssz a tartalmak között! Katt ide: https://www.reginaradio.net/ ahol megtalálhatod a rádió egyéb elérhetőségeit, láthatod az aktuális szám elóadüjának nevét, az elhangzott dalokat, a rádió műsorát, zenei kínálatomat, 3500 slágert amiből kiváéasztva az útmutatásoknak megfelelően a Kérés oldalon kérheted kedvenc slágereidet a rádiótól, amit az, az aktuális műsorszám után, azonnal lejátszik. Itt találod még a partnereimet, a Támogatási oldalt a rádió fénykép albumát és az én elérhetőségeimet, A honlapon ajánlok még pár rádiót más-más zenei stílussalHa csak hallgatni szerernéd a rádiót, hallgatható itt is számítógépen vagy laptopon:
https://cast1.asurahosting.com/proxy/zoltan1/stream Mobil telefonon hallgatáshoz a honlapon található mobil alkalmazások valamelyikére kattintani ajánlatos, mert így közvetéenül a rádió szerverérő hallgathatod az adást az eszközödön. Az alkalmazás hivatkozásai, amiket most innen is elérhetsz, ha rákattintasz:Winamp, iTunes https://cast1.asurahosting.com:2199/tunein/zoltan1.pls Windows Media https://cast1.asurahosting.com:2199/tunein/zoltan1.asxRealPlayer https://cast1.asurahosting.com:2199/tunein/zoltan1.ram QuickTime https://cast1.asurahosting.com:2199/tunein/zoltan1.qtl Stream Proxy https://cast1.asurahosting.com/stream/zoltan1/stream.plsHa akészüléked lejátszója nem ismeri fel a kattintás után letöltódő asx, pls, ram vagy qtl fájlokat, ajánlozz letölteni a VLC lejátszót az internetről innen: https://www.videolan.org/vlc/index.hu.htmlA rádió chat falai?Régi chat fal:
http://old.reginaradio.nhely.hu/blab94

Itt is hallgathatod

https://cast1.asurahosting.com/proxy/zoltan1/stream 

Kisházy Zoltán (Intro oldal)


Chatfal új
https://kishazy-zoltan.hu/reginaradio/blab94/


Chatfal Régi

http://old.reginaradio.nhely.hu/blab94/

Vendégkönyvem
https://kishazy-zoltan.123guestbook.comJó szórakozást, kellemes zenehallgatást kívánok otthon, útközben bármerre jársz, bármit csinálsz!